تاریخ درج : چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲
شهردار منطقه چهار شیراز خبرداد؛
ادامه عملیات جهش آسفالت در منطقه ۴ شهرداری شیراز/۳۰ کوچه آسفالت شد
شهردار منطقه چهار شیراز با اشاره به ادامه عملیات جهش آسفالت در این منطقه از شهری گفت: در ادامه این طرح ۳۰ کوچه روکش و آسفالت شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار شیراز، حسام الدین اسدزاده اظهار داشت: میزان مساحت آسفالت کوچه ها و معابر در این مرحله حدود 58 هزار مترمربع روکش آسفالت بوده که با هزینه 22 میلیارد تومان انجام شده است.
وی افزود: در این مرحله از طرح جهش آسفالت، کوچه های یک و سه دستغیب، کوچه های یک، سه و پنج پاسارگاد غربی، کوچه های 26،28 و 30 گلچین غربی، انجام آسفالت دو، چهار و شش فرگاز، کوچه 7 عابدی، اجرای روکش آسفالت خیابان پاییز، کوچه های دو، چهار، شش و هشت فتح المبین و 40 و 42،کوچه 28 بلوار شهید بهشتی، کوچه های 26، 16 و 24 شهید دستغیب و کوچه های 26، 16، و 24 شهید دستغیب، کوچه های 23 ، 34، 32، 30 و 25 نبی اکرم (ص) روکش و آسفالت شد.
وی گفت: روکش بازارچه ایمان جنوبی، خیابان عشایر و تمام منشعاب آن نیز به همراه تراش و ترمیم بلوار امیرکبیر و لوپ پل امام حسن (ع) از اقدامات صورت گرفته بوده است.

سامانه ها
پیوندها
نشانی
ابتدای بلوار امیر کبیر- پایانه امیرکبیر
38310501-3
کلیه حقوق این سایت متعلق به شهرداری شیراز می باشد

آخرین به روزرسانی پورتال: ۱۴۰۲/۰۹/۱۵